Berriak Turismoa, Merkataritza eta Kontsumoa

Prebentzio-protokolo espezifikoa, merkataritza sektorean COVID-19 birusaren ondorioak minimizatzeko.

2020-03-13

Eusko Jaurlaritzako Turismo, Merkataritza eta Kontsumo Sailak prebentzio-protokolo bat sortu du Euskadiko merkataritza-sektoreari zuzenduta. Bertan, merkataritza-sektoreko enpresetan ezarri beharreko jardunbide egokiak azaltzen dira, agente birikoen kutsatzea prebenitzeko eta minimizatzeko, bai langileena, bai kontsumitzaileena.


Horretarako, kontuan hartu dira Osasun Ministerioak, Industria, Merkataritza eta Turismo Ministerioak, Eusko Jaurlaritzako Osasun Sailak eta Eusko Jaurlaritzako Turismo, Merkataritza eta Kontsumo Sailak egindako jarraibideak eta gomendioak.


Protokoloan eragile guztien ahalegina eta erantzunkidetasuna eskatzen da pertsonen eta enpresetako kide guztien babesari erantzuteko orduan, Laneko Arriskuen Prebentziorako Legeak berak eta osasun-agintariek ezartzen dutenari jarraituz.


COVID-19 birusaren hedapena prebenitzeko eta minimizatzeko kide bakoitza katearen zati baten erantzulea da,

3 iruzkin
  • @ErrikartaRiki
    2020-03-13

    Comentario de Twitter:
    RT @Irekia: 🛒 Protocolo preventivo específico para minimizar las consecuencias del covid-19 el sector de comercio ➡︎ https://t.co/sP7BPz32iQ

  • @euroberri
    2020-03-13

    Comentario de Twitter:
    RT @Irekia: 🛒 Protocolo preventivo específico para minimizar las consecuencias del covid-19 el sector de comercio ➡︎ https://t.co/sP7BPz32iQ

  • @euroberri
    2020-03-13

    Comentario de Twitter:
    RT @Irekia: 🛒 Prebentzio-protokolo espezifikoa, merkataritza-sektorearen 19 kodearen ondorioak minimizatzeko ➡︎ https://t.co/cjOZF4NaPC

Iruzkinak itxita daude dokumentu honetan
Komunikabideek behera kargatzeko