Eu

EUSKADIKO TXAKOLINAREN HIRU JATORRI DEITUREN (ARABA, BIZKAIA, GETARIA) ETA NAFARROAKO ZAINZURIEN SUSTAPEN EKITALDIA

2018.eko maiatzak 10, 18:30 2018.eko maiatzak 10, 19:30 EUSKADIKO TXAKOLINAREN HIRU JATORRI DEITUREN (ARABA, BIZKAIA, GETARIA) ETA NAFARROAKO ZAINZURIEN SUSTAPEN EKITALDIA
2018.eko maiatzak 10 18:30 - 19:30
Basque Culinary Center , Donostia - San Sebastian, Paseo Juan Avelino Barriola
Ekitaldiko kargudunak: Arantxa Tapia Otaegi, Bittor Oroz Izagirre
Beste gonbidatu batzuk: sabel Elizalde Nafarroako Gobernuko Landa Garapeneko, Toki Administrazioko eta Ingurumeneko sailburua, Hilario Arbelaitz eta Javier Díaz sukaldariek eta Mikel Garaizabal enologoa

Arantxa Tapia, Ekonomiaren Garapen eta Azpiegitura sailburua, eta Isabel Elizalde Nafarroako Gobernuko Landa Garapeneko, Toki Administrazioko eta Ingurumeneko sailburua Euskadiko Txakolinaren hiru Jatorri Deituren eta Nafarroako Zainzurien promozio ekitaldian parte hartuko dute. Ekitaldi berean, Hilario Arbelaitz eta Javier Díaz sukaldariek showcooking bat egingo dute, osagai nagusia Nafarroako Zainzuria izanik eta Mikel Garaizabal enologoak txakoli ezberdinak aurkeztuko ditu.

(*) Bertaratuei eta partaideei jakinarazten zaie ekitaldia grabatu egingo dela eta argazkiak egingo direla; argazki nahiz grabazio horiek Eusko Jaurlaritza - Gobierno Vascoren Interneteko kanal eta plataformetan gorde, argitaratu eta erakutsiko dira. Halaber, bertaratuek datuetara sartzeko, zuzentzeko, ezabatzeko eta aurka egiteko eskubideak erabili ahalko dituzte, baita beren ohore, irudi eta intimitate pertsonalaren eta familiarenaren arabera dagozkien beste eskubideak ere, helbide honetan: Nafarroa 2, 01007 Vitoria-Gasteiz.
Oraindik ez dago iruzkinik
  • Faceless avatar thumb 70
    Zerbait esan nahi duzu?… iruzkindu ekitaldi hau
Ekitaldiaren kokapena
Ekitaldiko kargudunak
Beste gonbidatu batzuk
  • sabel Elizalde Nafarroako Gobernuko Landa Garapeneko, Toki Administrazioko eta Ingurumeneko sailburua, Hilario Arbelaitz eta Javier Díaz sukaldariek eta Mikel Garaizabal enologoa